Advertisement

#hellokittycake

Hello kitty (choco pinata) All Made by order and request. -Custom cake -Dummy cake -Choco Pinata For order Please, for fast respon (WA) : 089614723242 Jakarta.

  • #cake #customcake #customcakejkt #customcakejakarta #lapissurabaya #spiku #artisancakejkt #artisancakejakarta #tartjkt #premiumcakejkt #premiumcakejakarta #buttercreamcake #fondantcake #buttercreamflowercake #kueulangtahunjkt #madebyorder #madebyrequest #dripcake #chocodripcake #chocopinata #hellokittycake #hkcake

Hello kitty (choco pinata) All Made by order and request. -Custom cake -Dummy cake -Choco Pinata For order Please, for fast respon (WA) : 089614723242 Jakarta.

  • #cake #customcake #customcakejkt #customcakejakarta #lapissurabaya #spiku #artisancakejkt #artisancakejakarta #tartjkt #premiumcakejkt #premiumcakejakarta #buttercreamcake #fondantcake #buttercreamflowercake #kueulangtahunjkt #madebyorder #madebyrequest #dripcake #chocodripcake #chocopinata #hellokittycake #hkcake

Hello kitty (choco pinata) All Made by order and request. -Custom cake -Dummy cake -Choco Pinata For order Please, for fast respon (WA) : 089614723242 Jakarta.

  • #cake #customcake #customcakejkt #customcakejakarta #lapissurabaya #spiku #artisancakejkt #artisancakejakarta #tartjkt #premiumcakejkt #premiumcakejakarta #buttercreamcake #fondantcake #buttercreamflowercake #kueulangtahunjkt #madebyorder #madebyrequest #dripcake #chocodripcake #chocopinata #hellokittycake #hkcake

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Hallo para hello Kitty lovers Lengkapi koleksi kittymu dengan boneka hello Kitty ini yang super imut gemesin dan pas banget di peluk di kamar . Hello Kitty jumbo 100cm cuma Rp 165.000 aja kak . Mau join reseller, Bisa banget . Mau tambah foto biar

  • Harga jangan panik 😍😍😍santai aja kayak dipantai 😍😍harga gak nguras kantong kok 😍😍

  • Ini mah harga merakyat kualitas pejabat 😍😍😂😂😂😂

Hallo para hello Kitty lovers Lengkapi koleksi kittymu dengan boneka hello Kitty ini yang super imut gemesin dan pas banget di peluk di kamar . Hello Kitty jumbo 100cm cuma Rp 165.000 aja kak . Mau join reseller, Bisa banget . Mau tambah foto biar

Hallo para hello Kitty lovers Lengkapi koleksi kittymu dengan boneka hello Kitty ini yang super imut gemesin dan pas banget di peluk di kamar . Hello Kitty jumbo 100cm cuma Rp 165.000 aja kak . Mau join reseller, Bisa banget . Mau tambah foto biar

#hellokittygrandcafe Happy Hour @hellokittycafe with my husband's niece for her birthday! (She's one of the biggest Hello Kitty fan I know)! We scored last minute reservations so it's totally possible via @yelpoc. Happy early Birthday @nyc_ap ! Let's

  • Thank you so much!!!! ❤️ It was such an amazing experience and a great start to my birthday celebration. Shout out to Allen! 😁

  • Get $100 off our best selling e-scooter during our fall flash sale. 😄

Are you planning to make your little one feel heavily surprised with a special designed cake? This super delicious hello kitty piñata cake could be the cutest surprise for your little girl!

  • #forsale #forsaleph #chocolate #chocolatelover #chocolateph #birthdaycake #cupcakeph #cake #cakeph #pastryph #pastrymanila #discovermnl #wheninmanila #spotph #yummyph #gourmanila #manilaeatup #foodph #forkspoonmanila #bigdishph #trylocalph #whattoeatph #pepperph #bookymanila #zomatoph #foodieph #giveawaysph #dessertsph #hellokittyph #hellokittycake

فرضیه ی بدجنس بودن عمه ها رو با درست کردن این کیک بردم زیر سوال حالا هی گلو گلاب نثار ما کنید کیک کیتی برای تولد یکسالگی رونیکا ،برادر زاده ی عزیزم فقط نگاه کنید چقدر خوشحاله هی به کیتی نگاه میکرد میگفت نی نی وقتی دادم کیتی رو دستش گازش که زد غاف

  • تو يك فرضيه رد كن نمونه ايييييي 😁سلامتي همه عمه هاااا❤️❤️🤛🏼❤️

  • تولدشون مبارك

#hellokitty_interior 🇮🇩 . @kamarmungil @dapurshabbychic @shabbychicindo . . #hellokitty #sanrio #pink #pinkroom #kamarhellokitty #rumahhellokitty #dapurhellokitty #hk #hellokittycake #hellokittylovers #koleksihellokitty #hellokittylover #bonekahellok

  • Kira-kira kalau kamu nambah tinggi badan 1-10 cm akan membuat kamu seneng gak? kalau iya senengnya kenapa? yuk cek IG ku, banyak juga yang seneng bisa nambah naik tinggi badannya dengan paket produk peninggi punyaku.. 100% work..