Advertisement

#nrcosmetics

Advertisement

NRC TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi; argan oil honey bee venom vitamin c vitamin e . Didatangi dengan 7 kod sesuai deng

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan ku

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan ku

Advertisement

Advertisement

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan ku

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan ku

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan ku

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan ku

Advertisement

Advertisement

Bulan puasa nie mesti ramai pegi bazaar dan mencari tongkeng ayam bakar kan.. . Tambah2 yg jenis percik atau pun goreng2 tu.. .. Now Tongkeng Ayam pun dah ada frozen sekarang. Peminat tongkeng ayam sila munculkan diri.. . Coach nak survey skit ramai

KISAH GADIS YANG DAH BERJAYA TURUN 32KG . “Salah satu big why kenapa saya nak berubag 8 tahun dahulu adalah kerana saya mahu menjadi seorang wanita yang lebih confidence. . Gambar sebelah kiri tu adalah ketika semester pertama tahun pertama degree. A

KISAH GADIS YANG DAH BERJAYA TURUN 32KG . “Salah satu big why kenapa saya nak berubag 8 tahun dahulu adalah kerana saya mahu menjadi seorang wanita yang lebih confidence. . Gambar sebelah kiri tu adalah ketika semester pertama tahun pertama degree. A

Bulan puasa nie mesti ramai pegi bazaar dan mencari tongkeng ayam bakar kan.. . Tambah2 yg jenis percik atau pun goreng2 tu.. .. Now Tongkeng Ayam pun dah ada frozen sekarang. Peminat tongkeng ayam sila munculkan diri.. . Coach nak survey skit ramai

  • 😍😍dr 2 tahun lps da klua product ni..sy da byk kli bli😅

  • Tak lalu lh

UKURAN KEJAYAAN SESEORANG YG IDEAL WEIGHT. . Ramai yang membandingkan masa lama yg pernah ideal weight ttp mengabaikan masa depan.. . Mereka lebih selesa dulu pernah kurus tanpa ada perasaan untuk mencari jalan untuk sihat ideal weight kembali.. . Ka

UKURAN KEJAYAAN SESEORANG YG IDEAL WEIGHT. . Ramai yang membandingkan masa lama yg pernah ideal weight ttp mengabaikan masa depan.. . Mereka lebih selesa dulu pernah kurus tanpa ada perasaan untuk mencari jalan untuk sihat ideal weight kembali.. . Ka

CRAZY SALE RAYA Yes ! setahun sekali dah hampir melabuh tirai , harga runtuh ! . Foundation Hello Cantik Scrub Kurus My Beauty Shape Set Fd + Mineral Loose Powder Suppliment My Beauty Food .. WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bi

  • #foundationserum #nuexrosli #foundationmurah #foundationhalal #mineralloosepowder #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmalaysia #serumfoundation #foundationkorea #foundationflawless #foundationkering #foundationcair #foundationliquid #foundationcushion #mineralloosepowder #alhaalfafoundation #dyxycosmetic #rosetyrafoundation #mineralloosepowder #foundationbrush #foundationelysian #makeupstuff #bazaarpaknil #HelloCantik #alhaalfa #BeautySponge #foundation #Belvya #nrcosmetics

Salam Ramadhan #nrclovers . Kita share sikit 4 Code paling hot bagi NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION. . Foundation ni sangat beat sebab diperkaya dengan Honey bee venom, vitamin c, vitamin e dan argan extract tau. Muka boleh cantik dan sihat dala

  • #nrcfoundationlover #agendropshipwanted #nrcfoundation #agennrcosmetic #agennrcputrajaya #foundation #makeupagent #muaputrajaya #muabangi #nrcosmetics #nuexroslifoundation #kajang #johor #dropshipmalaysia #muamalaysia #makeuptunang #putrajaya #foundnationnrc

Advertisement

Advertisement

Kesemua produk NRC ON SALE NOW! Cuba uolls tengok foundation, my god lawa sangat kan? ️ . . Dapatkan dengan harga sale kami sampai 2hb Jun 2019 sahaja. Stock adalah limited tau so kalau nak cuba boleh grab di @nunubeauty_collection ️ . #nrcosmetics #

  • #nrcfoundationlover #agendropshipwanted #nrcfoundation #agennrcosmetic #agennrcputrajaya #foundation #makeupagent #muaputrajaya #muabangi #nrcosmetics #nuexroslifoundation #kajang #johor #dropshipmalaysia #muamalaysia #makeuptunang #putrajaya #foundnationnrc

MasyaAllah Wow sgt🤗 . Rahsia celebrity tanah air kita ni @zizieizette breastfeeding 🤱 digabungkan pulak dengan amalan pemakanan sihat, senang2 je turun 20kg lepas bersalin. . . Apa yang anda perlukan ialah ilmu pemakanan yang betul dan insyaAllah bf

  • Assalamualaikum Do you have any of the items mention above 1.old money 2.old coins 3.Duit lama 4.kertas 5.syllings 6.Rings 7.Cincin 8.stone 9.Stamps If available for sale and in good conditions as you dm Allah bless you Whatsapp me let negotiate 👇🏻 http://www.wasap.my/+16089997115 Serious seller only tq

NRC LOOSE & BAKING POWDER . 100% ORIGINAL HQ‼️ HOT ITEM SELLING FAST‼️BUY NOW‼️ LIMITED STOCK‼️ . Normal price : RM 89 Sale Price : RM 63 POS ONLY . NO COD . NO URGENT ORDER . HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS) . KOS

NRC LUXURY MAGIC ELIXIR: Moisturiser & Primer . 100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI SALE SALE SALE . Normal price : RM 92 NOW SALE : RM 69 POS ONLY . NO COD . NO URGENT ORDER . HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE TAMBAH POS

NRC LUXURY FACE MIST . 100% ORIGINAL HQ‼️ HOT ITEM SELLING FAST‼️BUY NOW‼️ LIMITED STOCK‼️ . NP : RM 69 NOW SALE : RM 51 POS ONLY . NO COD . NO URGENT ORDER . HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS) . KOS POS ADALAH BERUBA

Zap those dry, wrinkle skin with Lumière de Vie skincare. Enjoy youthful, bouncy and moisturize skin again 🤩🥳🥰

  • #lumiere #moisturize #earth #love #serum #lifestyle #beauty #artbasel #lumieredevie #skinisin #lovetheskinyourein #model #jaderoller #motivescosmetics #skincare #mirisarawak #makeupartistmiri #mirimakeupartist #muabrunei #malaysia #nrcsarawak #makeupartistsarawak #mirimua #sarawakmua #nrcosmetics #miri #muamiri #muasarawak #makeup #bruneimua

  • Keep it up!

Sebelum kita makan mcm takde kalori, apa kata take note dulu. . Walaupun tak perlu diet semasa raya, tapi at least kita kira sikit kalori intake.. Supaya kita tak bazir pd makanan ringan. . Online Coaching KURUS SELEPAS RAYA Intake Bulan JUN . Klik l

Sebelum kita makan mcm takde kalori, apa kata take note dulu. . Walaupun tak perlu diet semasa raya, tapi at least kita kira sikit kalori intake.. Supaya kita tak bazir pd makanan ringan. . Online Coaching KURUS SELEPAS RAYA Intake Bulan JUN . Klik l

MasyaAllah Wow sgt🤗 . Rahsia celebrity tanah air kita ni @zizieizette breastfeeding 🤱 digabungkan pulak dengan amalan pemakanan sihat, senang2 je turun 20kg lepas bersalin. . . Apa yang anda perlukan ialah ilmu pemakanan yang betul dan insyaAllah bf

MasyaAllah Wow sgt🤗 . Rahsia celebrity tanah air kita ni @zizieizette breastfeeding 🤱 digabungkan pulak dengan amalan pemakanan sihat, senang2 je turun 20kg lepas bersalin. . . Apa yang anda perlukan ialah ilmu pemakanan yang betul dan insyaAllah bf

  • @_atiqahabdullah_ haha.. Amin.... Cayok2

  • @hasziliyana hihihi misi menurunkan berat badan.. Tgh turun2

JOM MANFAATKAN BETUL2 DI BULAN MULIA NI . Meningkatkan ketaqwaan ️ Mengendalikan nafsu️ Meningkatkan ibadah️ Mensyukuri kemudahan syariat Allah️ . InsyaAllah bila mental dan fizikal kita stabil , kita dpt manfaatkan bulan puasa ni dgn baik . Dengan

Advertisement

Advertisement

JOM MANFAATKAN BETUL2 DI BULAN MULIA NI . Meningkatkan ketaqwaan ️ Mengendalikan nafsu️ Meningkatkan ibadah️ Mensyukuri kemudahan syariat Allah️ . InsyaAllah bila mental dan fizikal kita stabil , kita dpt manfaatkan bulan puasa ni dgn baik . Dengan

Sebab badan kita UNIK. kt mana lemak nak parking. Suka hati dia lah. Lemak mana yg nak keluar dlu? Suka hati dia juga. . So apa yg kita bole buat? . Fokus je buat semua senaman.. Bukan senaman paha semata2... Or Perut semata2.. . Fokus juga pada pema

Sebab badan kita UNIK. kt mana lemak nak parking. Suka hati dia lah. Lemak mana yg nak keluar dlu? Suka hati dia juga. . So apa yg kita bole buat? . Fokus je buat semua senaman.. Bukan senaman paha semata2... Or Perut semata2.. . Fokus juga pada pema

  • 😊😊

  • TERINGIN MENJADI INSTA FAMOUS? ATAU BERBULAN BUSINESS SALES TAK ADA? FOLLOWERS KURANG? LIKES SIKIT? JANGAN RISAU SIS SEDIA MEMBANTU 😚 Servis naikkan followers ig:💯💯 PROMO RAYA KEMBALI 😱😱😱😱😱😱😱😱 10,000 FOLLOWERS RM 99 ONLY! + FREE 10K LIKES 😉 ✔️ Perlu Username Sahaja ✔️ Warranty 10 Hari ✔️ 2-3 Hari dah siap ✔️ Real International followers ✔️ Instant boots followers ✔️ HARGA MURAH YANG TAK AKAN DAPAT DIMANA MANA 😎!! www.wasap.my/601164075233/seriousnakbelifollowersAza #insta #instagram #likes #view #igfollowers #youtube #twitter #tumbler #facebook #viral #famous #murah

Gastrik! . Time bulan pose ni, ramai juga yg ada masalah ni kan.. Siapa yg selalu kene gastrik time pose ni? ‍️‍️‍️ . Kalau betul pemakanan kita time sahur n berbuka, Insya'Allah bole diatasi . Kredit to @kementeriankesihatanmalaysia . Online Coachin

  • PM me back if you have old Saudi Arabia,Malaysian, UAE, Dubai, Singapore, Brunei, China coins or notes for sale!!! The open price per piece is RM10,000.

NI BARU BETUL2 BEST REVENGE. Bukan balas dendam kt dia.. Tpi balas dendam dgn life dulu yg teruk. . Betrayal dan rejection bukan satu perkara yg senang diterima.. Bole terjdi pd Perempuan dan lelaki. Terutamanya berkaitan dgn body shaming..(obes tak

NI BARU BETUL2 BEST REVENGE. Bukan balas dendam kt dia.. Tpi balas dendam dgn life dulu yg teruk. . Betrayal dan rejection bukan satu perkara yg senang diterima.. Bole terjdi pd Perempuan dan lelaki. Terutamanya berkaitan dgn body shaming..(obes tak

BETUL KE ? . Coach yakin pasti ramai yg dok tggu result di hujung bulan ramadhan ni kan ? okay keep konsisten, mkn dgn seimbang,kalau boleh elakkan dari pergi bazar . Online Coaching KURUS SELEPAS RAYA Intake Bulan JUN . Klik link di profile ig untuk

  • PM me back if you have old Saudi Arabia,Malaysian, UAE, Dubai, Singapore, Brunei, China coins or notes for sale!!! The open price per piece is RM10,000.

  • Betul....

BETUL KE ? . Coach yakin pasti ramai yg dok tggu result di hujung bulan ramadhan ni kan ? okay keep konsisten, mkn dgn seimbang,kalau boleh elakkan dari pergi bazar . Online Coaching KURUS SELEPAS RAYA Intake Bulan JUN . Klik link di profile ig untuk

  • Ye kan

  • @nadiaazlinda80 @adeliaraees @kamila_khaleela @noormazian @adibaharma @rohela_ibrahim skit lg kan kan ke mmg dah mcm kat kanan tu..

Perasan tak bila berat terlebih, senang sakit lutut. Nak solat pun payah. Setiap 1kg dari berat badan yg kita berjaya turunkan, kita dah kurangkan 4kg tekanan atau beban dari lutut kita. MasyaAllah Nak kurus bukan sebab nak cantik je, paling penti

NRC LUXURY MICRO COMPACT POWDER . . 100% ORIGINAL HQ‼️ HOT ITEM SELLING FAST‼️BUY NOW‼️ LIMITED STOCK‼️ . Normal price : RM 79 Sale Price : RM 56 POS ONLY . NO COD . NO URGENT ORDER . HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS)

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION . 100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI SALE SALE SALE . NOW SALE : RM56 . POS ONLY . NO COD . NO URGENT ORDER . HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS) . KOS P

Dengan rasminya #nrcosmetics menganjakkan lagi sale 10% off sehingga 2hb Jun. . Korang jangan risau dah dapat gaji nanti hujung bulan nanti boleh grab untuk pagi raya.

JANGAN SEDIH DULU.Ada berita baik untuk u guyssss!!!!🤗 . NR COSMETICS SALE hq lanjutkan lagi hingga 2 JUNE 2019!!!!...Happynyaaaa!!! Korang happy tak????? . Jangan tunggu lagi grab cepat-cepat taw . Nak Order? Click link whatsapp di bio ye sayang se

Advertisement

Advertisement

Hi Luna syantiknya awakkk! Bayangkan korang gayakan kaler lipmatte yang smooth sejukkk mata memandang ni di pagi raya. Konfem tengok bibir sendiri 50 kali kat cermin. Haha. . Lagi murahhh senyuman kan? . Rm39 je tao, whatsapp 0196652525 untuk dapatk

tqsm my dear #kclovelycustomer . thank you for your support. ️

  • #khafcosmetics #okayamalaysia #sobellacosmetics #hervnatural #nrcosmetics #perfumeparadise #brushmakeupmalaysia #bibiaqbybellaz #laurienecosmetics #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #syokmascara #sephoramalaysia #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #bodydreamcocos #cubremi #nucifera #pinkladyoriginal #dyxycosmetics #puretox #focalluremalaysia #muamalaysia #feathersbrow #alhaalfacosmetics

  • 😍

. Lipmatte Dianz ni comel sangat wehh. . . Secomel warnanya. .Serius warna ni semua kena sangat dengan kulit orang kita taw. . . Kalau korang nak cun² masa raya nanti dah boleh la risik² lipstick ni . Korang wajib grab 3 warna ni taw. . 1 pcs RM35 je

Gaiss... Sapa yang nak set soul glow untuk pakai raya, kena cepat tau.... Stok tinggal sikit

  • #alhaalfacosmetics #nrcosmetics #famecosmetics #famecosmeticskl #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticsKL #lipmattemalaysia #skinboosteralhaalfa #alhaalfacosmeticsKL #royalpropolisfoundation #foundationmurah #nrcfoundation #ferrarossa #sobellaliptint #sobellafruittint #glowcreatoralhaalfa #waterproofloosepowder #alhaalfaloosepowder #honeybeevenomnafura #moisturizerhoneybeevenom #nrccosmeticsKL #nrcfoundation #alhaalfacosmetics #sobellablusher #sobellalipmatte #truconceal #arganiaxnuexrosli #nrccosmeticssale #sethighlightandshadealhaalfa #highlightandshade

  • Buat apa tengok je kalau boleh tekan like. Hehehee

. Lipmatte Dianz ni comel sangat wehh. . . Secomel warnanya. .Serius warna ni semua kena sangat dengan kulit orang kita taw. . . Kalau korang nak cun² masa raya nanti dah boleh la risik² lipstick ni . Korang wajib grab 3 warna ni taw. . 1 pcs RM35 je

. Lipmatte Dianz ni comel sangat wehh. . . Secomel warnanya. .Serius warna ni semua kena sangat dengan kulit orang kita taw. . . Kalau korang nak cun² masa raya nanti dah boleh la risik² lipstick ni . Korang wajib grab 3 warna ni taw. . 1 pcs RM35 je

Facial acupuncture can help you if you have acne problem, jaw tension, headaches, skin sagging and wrinkles. The needle point can stimulate the production of collagen and elastin that smooths the lines and wrinkles on your face. DM/Whatsapp us to mak

  • #facialacupuncture #facialmiri #mirisarawak #miricommunity #miricommunityii #mirimua #healthybeautifulskin #cosmeticacupuncture #facial #beautynurse #holistichealing #traditionalchinesemedicine #beauty #chinesemedicine #cleanbeauty #skintips #acupuncture #skincare #muaborneo #mirimakeupartist #malaysia #bruneimua #nrcosmetics #muasarawak #sarawakmua #miri #makeupartistsarawak #makeupartist #muabrunei

  • @ratna_5506

Jom amik mood raya sat sementara nak sediakan juadah berbuka nanti...🤭🤭🤭 . . Online Coaching KURUS SELEPAS RAYA Intake Bulan JUN . Klik link di profile ig untuk daftar ️ 10 orang yang terawal saja . Coach aida +601111493832 I loss 20kg Ibu 1 anak .

Nah, sis tempek sekali harga terus, nak bgi senang deal nanti. Yang jaoh,besok kita post. Stock pun tak banyak dah, semua pulun time sales ni. . Kalau tak pulun, rugi ampa. Sebab NRC buat sale bukan selalu. Meh grab . #nrcsales #nrcosmetics #nrcjb #n

Saya nak share keputusan sahabat saya ni BEST KAN DAPAT TURUN HAMPIR 10KG SEBELUM RAYA? . Tahniah Syaz Syaz berjaya turun 9.6kg* hanya dlm 1 sesi program sahaja . Saya teringat masa saya ikuti program pelangsingan berat badan di salah sebuah salu

Saya nak share keputusan sahabat saya ni BEST KAN DAPAT TURUN HAMPIR 10KG SEBELUM RAYA? . Tahniah Syaz Syaz berjaya turun 9.6kg* hanya dlm 1 sesi program sahaja . Saya teringat masa saya ikuti program pelangsingan berat badan di salah sebuah salu

  • Semoga dia gemuk balik.. gemuk tp jaga syariat berbanding kurus nak tunjuk segala benda.. pakai ketat2

  • Tips paling ringkas... perbetulkan piramid makanan & selalu exercise 😒... mudah kan 🕺💃~

TUHAN TAK SUKA ORANG YANG SELALU MERUNGUT . Kalau turun 100gram pun perlu bersyukur dah tau..elak daripada kecewa atau merungut dengan hasil yang kita dapat ok sebab itu sahaja yang kita layak dapat dengan usaha yang kita lakukan . Online Coaching KU

TUHAN TAK SUKA ORANG YANG SELALU MERUNGUT . Kalau turun 100gram pun perlu bersyukur dah tau..elak daripada kecewa atau merungut dengan hasil yang kita dapat ok sebab itu sahaja yang kita layak dapat dengan usaha yang kita lakukan . Online Coaching KU

Bila petang dh rasa letih dan tak bermaya. . Puasa pun perlu kekal aktif dan bertenaga. So simple tips daripada tunggu waktu berbuka masuk. . Jom spend atleast 30min utk lakukan aktiviti seperti berjalan kaki dikawasan rumah atau taman berdekatan and

Bila petang dh rasa letih dan tak bermaya. . Puasa pun perlu kekal aktif dan bertenaga. So simple tips daripada tunggu waktu berbuka masuk. . Jom spend atleast 30min utk lakukan aktiviti seperti berjalan kaki dikawasan rumah atau taman berdekatan and

Perasan tak bila berat terlebih, senang sakit lutut. Nak solat pun payah. Setiap 1kg dari berat badan yg kita berjaya turunkan, kita dah kurangkan 4kg tekanan atau beban dari lutut kita. MasyaAllah Nak kurus bukan sebab nak cantik je, paling penti

Perasan tak bila berat terlebih, senang sakit lutut. Nak solat pun payah. Setiap 1kg dari berat badan yg kita berjaya turunkan, kita dah kurangkan 4kg tekanan atau beban dari lutut kita. MasyaAllah Nak kurus bukan sebab nak cantik je, paling penti

Jom kita bersatin finishhhh di hari raya yang mulia, gitchuuuu . Final call untuk yang nak GRAB NRC sebelum raya dengan less 10%. Jangan buat2 lupa, harini last day salesssss . Besok harga dan tak de LESS 10% lagi. Meh pulun arini guysss. Dah ramai s

Advertisement

Advertisement

Final call untuk yang nak GRAB NRC sebelum raya dengan less 10%. Jangan buat2 lupa, harini last day salesssss . Besok harga sama. Meh pulun arini guysss. Dah ramai submit order NRC harini, sempat lagi. make sure sebelum 12tengah malam na . #nrcsales

  • #alhaalfacosmetics #nrcosmetics #famecosmetics #famecosmeticskl #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticsKL #lipmattemalaysia #skinboosteralhaalfa #alhaalfacosmeticsKL #royalpropolisfoundation #foundationmurah #nrcfoundation #ferrarossa #sobellaliptint #sobellafruittint #glowcreatoralhaalfa #waterproofloosepowder #alhaalfaloosepowder #honeybeevenomnafura #moisturizerhoneybeevenom #nrccosmeticsKL #nrcfoundation #alhaalfacosmetics #sobellablusher #sobellalipmatte #truconceal #arganiaxnuexrosli #nrccosmeticssale #sethighlightandshadealhaalfa #highlightandshade

LAST DAY SALE!! . Nrc Treatment foundation Sambil cantik flawless sambil beri nutrien kat skin dengan kehadiran VITAMIN C, HONEY BEE VENOM & ARGAN EXTRACT dalam satu botol yang sama . Rata-rata pelanggan bagi feedback: . ️ Ringan ️ Tahan lama wala

  • 🤣🤣🤣

  • #alhaalfacosmetics #nrcosmetics #famecosmetics #famecosmeticskl #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticsKL #lipmattemalaysia #skinboosteralhaalfa #alhaalfacosmeticsKL #royalpropolisfoundation #foundationmurah #nrcfoundation #ferrarossa #sobellaliptint #sobellafruittint #glowcreatoralhaalfa #waterproofloosepowder #alhaalfaloosepowder #honeybeevenomnafura #moisturizerhoneybeevenom #nrccosmeticsKL #nrcfoundation #alhaalfacosmetics #sobellablusher #sobellalipmatte #truconceal #arganiaxnuexrosli #nrccosmeticssale #sethighlightandshadealhaalfa #highlightandshade

Advertisement

arrow