Advertisement

#patchflower

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

BUNGA SULAM Tempahan untuk bunga sulam tampal...yg nk naikkan seri baju boleh tambah dengan bunga sulam ni.. nk beli bunga saja bley...nk beli bunga upah terus utk design dkt baju pun kita boleh buat... ON TAK ON...?????? #tynaestilo #estilomeansty

Coucou,coucou, Comment allez vous? Moi ça va nickel ! Je suis vraiment désolé de poster aussi tard mais je n’ai pas pu avant 🤷‍️. J’ai donc reçu aujourd’hui un patch flower Power , il est vraiment magnifique . J’ai reçu ceci de la part de @lancomeof

  • @mona.lisa75 bientôt certainement , j’espère pour vous 😍😍

  • @lestests_de_marina j'espère aussi! Surtout qu'il a l'air canon! :)

Customer kami request nak bunga 3 ketul dekat hujung tudung dia alahai sayang, untuk customer semua boleh . Yang lain pun jangan tunggu lagi. Harga pun mampu milik ni, RM29/ sehelai untuk yang plain . Kalau nak tambah bunga 3D atau manik, boleh bin

  • ☝👍

  • Looking for luxury handbag personal shopper? I will be landing at Milan in mid-February. Follow my ig for more updates 🤗

Customer kami request nak bunga 3 ketul dekat hujung tudung dia alahai sayang, untuk customer semua boleh . Yang lain pun jangan tunggu lagi. Harga pun mampu milik ni, RM29/ sehelai untuk yang plain . Kalau nak tambah bunga 3D atau manik, boleh bin

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Advertisement

Advertisement

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Bosan kan tudung asyik sama je. Mana nak cari tudung yang cantik, lembut, , bidang besar, mudah bentuk ni . Haaaa, ni nak bagitau ni. Janganlah pening pening lagi. Cari je tudung dekat @bawal_theboonge. CONFIRM PUAS HATI . Material dari Italian Ge

Advertisement

Advertisement

E com qualquer look ela fica lindaaaa.... T-shirt com patch flor!!!! T-shirt P/M R$ 25,00 (Vendida) #brecho #brechos #brechó #brechós #brechorp #brechochiquedinovo #brechoonline #desapego #desapegos #tshirt #tshirtfeminina #camiseta #camisetafeminina

  • Flor cadê os tamanhos grandes ?

  • @angelinawhitehead oi td bem??? Desse modelo específico não temos,porém temos muitas peças no tamanho G. Venha nos conhecer. Beijoooo!!! 😍

•F O R • S A L E• This beautiful chrysanthemum is my new project! Design by @_secotattoo

  • •Hit me up with your idea and I’ll patch it!• #embroidery #embroiderywork #embroideryhandmade #embroiderylove #embroideryflowers #flower #flowers #🌸 #handmadeembroidery #handmade #patch #patches #hoop #felt #flowerpower #handmadeflowers #patchflower #flowerpatch #crysanthemumtattoo #crysanthemum

Patch lace with 3D flower. . . This is so awesome. Utk uols yg nk upgrade baju kahwin, baju tunang, buat veil, uols blh guna patch lace dan bunga 3D ni. . . Kalau nak letak kat baju nk bawak g ofis, g dinner or g rewang pun blh. No problem. Color bun

Advertisement

Advertisement

Patch lace with 3D flower. . . This is so awesome. Utk uols yg nk upgrade baju kahwin, baju tunang, buat veil, uols blh guna patch lace dan bunga 3D ni. . . Kalau nak letak kat baju nk bawak g ofis, g dinner or g rewang pun blh. No problem. Color bun

Patch lace with 3D flower. . . This is so awesome. Utk uols yg nk upgrade baju kahwin, baju tunang, buat veil, uols blh guna patch lace dan bunga 3D ni. . . Kalau nak letak kat baju nk bawak g ofis, g dinner or g rewang pun blh. No problem. Color bun

Patch lace with 3D flower. . . This is so awesome. Utk uols yg nk upgrade baju kahwin, baju tunang, buat veil, uols blh guna patch lace dan bunga 3D ni. . . Kalau nak letak kat baju nk bawak g ofis, g dinner or g rewang pun blh. No problem. Color bun

Advertisement